Om os

Om os

Kvalitet, erfaring og personlig service hos InnoCar

Hos InnoCar er det dine ønsker, der er i centrum. Vi går op i at skabe en god relation, så vi kan finde den rette løsning til dig. Vores udbud af ydelser spænder bredt, og det gør, at InnoCar kan tilbyde rådgivning, uanset hvor i processen, du er. Hvad end du skal købe, lease, sælge, istandsætte, have repareret eller måske opbevaret din bil over den kolde vinter, så sørger vi for, at du er klædt godt på til det næste kapitel.

Vi har et erfarent team, der bringer mange års brancheerfaring med sig. Vi har finpudset vores færdigheder og viden for at støtte vores kunder på enhver rejse, om det er at finde den perfekte leasingaftale, købe eller sælge en bil eller sikre optimal vedligeholdelse gennem vores værkstedsfaciliteter. For vores kunder betyder det, at vi kan tage hånd om lige det, du kommer ind med.

Om os

Rådgivning baseret på gode relationer

Hos InnoCar vægter vi ydmyghed højt. Vi tror på at gå langt for vores kunder, og vi er altid ivrige efter at tage udfordringerne op og levere løsninger, der passer til individuelle behov. Vores mål er ikke blot at opfylde dine forventninger, men også at skabe en positiv og mindeværdig oplevelse. Har du derfor specifikke ønsker, går vi langt for at opfylde dem.

Vi sætter os i dine sko og stræber efter at forstå dine ønsker og behov. Fra det øjeblik du træder ind i vores firma, skaber vi en atmosfære af åbenhed og professionalisme. Selv ved en simpel rundvisning er vores mål at give dig en oplevelse, der afspejler vores engagement i at opbygge varige relationer.

Kontakt

InnoCars mål er at være et sted, hvor dine bilbehov opfyldes med en kombination af ekspertise, passion og personlig service. Uanset hvad du kommer ind med, bestræber vi os altid på at finde det, der skal til for at udfylde dine forventninger og behov. Kontakt os og lad os tage hånd om din biloplevelse på en måde, der skiller sig ud i branchen.