Event- og mødelokaler

Event- og mødelokaler

Eksklusive møde- og eventlokaler i Allerød

Hos InnoCar har du mulighed for at leje et event- eller mødelokale til din næste fremvisning, foreningsmøde, nytårskur eller noget helt fjerde. Vi stiller flotte, store lokaler til rådighed, hvor du også selv har mulighed for at sætte dit præg på arrangementet. Vi sørger for at danne de overordnede, eksklusive rammer om dit arrangement, og så er der ellers fri mulighed for at tilpasse indretningen, så den passer til dine ønsker.

Lokalerne ligger hos os i Allerød, tæt på Hillerødmotorvejen. Det betyder, at de er nemme at komme til – også for dem, der kommer langvejs fra. Der er også gode parkeringsmuligheder, så dine gæster skal ikke bruge tid på at finde en plads tæt på.

Event- og mødelokaler

Skab de perfekte rammer for dit næste event

Har du til dine arrangementer brug for udstyr stiller vi det til rådighed. Hos InnoCar har vi et stort udvalg inden for AV-udstyr til rådighed, herunder mikrofoner, projekter, lærred og lyd. Før arrangementet tager vi os en god snak om dine behov og finder lige det udstyr, du har behov for for at kunne danne de perfekte omstændigheder for arrangementet.

Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål, er nysgerrig på priser, eller hvis du gerne vil en personlig rundvisning, så du kan opleve vores faciliteter på nært hold. Kontakt os, så finder vi en løsning, der passer til netop dine behov.

Fordele ved service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.